Wil jij bijdragen aan een duurzamere wereld? Vind je het leuk om bij een snel groeiende internationale organisatie te werken? Wil je graag eigen verantwoordelijkheid en jezelf professioneel ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega in het Middle Office Team! Wij zijn op zoek naar een fulltime (80-100%) Assistant Controller die bij voorkeur op 1 september 2022 kan starten.

Over PRé Sustainability

PRé helpt organisaties al ruim 30 jaar om hun duurzaamheidsstrategie om te zetten in actie.  

Wij geven advies, trainingen en bieden softwareoplossingen aan onze klanten in meer dan 20 landen over de hele wereld. Wij adviseren organisaties bij het meten van hun duurzaamheidsprestaties, deze te verbeteren en te communiceren. Met alles wat we doen willen we bijdragen aan een duurzamere wereld, door middel van onze op wetenschap gebaseerde aanpak, waarbij onze kernwaarden innovatie, transparantie en samenwerking voorop staan. 

Over het Middle Office Team

Het Middle Office Team is het hart van de organisatie en bestaat uit Finance, HR en Office. We werken als trusted partner samen met de andere teams binnen PRé en adviseren en ondersteunen hen met onze expertise. Ons team bestaat uit zes medewerkers. De sfeer is informeel en gezellig. We zijn gemotiveerd, werken samen aan onze doelstellingen en we helpen elkaar.  

Wat ga je doen?

Als Assistant Controller heb je een brede functie waar veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Je gaat je bezig houden met een deel van de financiële administratie zoals de maandafsluiting, het opstellen van diverse periodieke financiële rapportages en het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen. Ook wordt je verantwoordelijk voor de (internationale) payrolling. Je denkt mee over het verbeteren van onze administratieve processen en je wordt betrokken bij de implementatie en doorontwikkeling van ons nieuwe HR & Payroll systeem. Verder neem je een deel van de personeelsadministratie voor je rekening. Kortom, een interessante, uitdagende functie met veel afwisseling en groeimogelijkheden! 

Wie zoeken we?

We zoeken een enthousiaste collega die duurzaamheid net zo belangrijk vindt als wij. Je vindt het leuk om samen met het team bij te dragen aan de organisatiedoelen. Je bent proactief en pakt graag je eigen verantwoordelijkheid. Initiatief wordt zeer op prijs gesteld. Je bent goed in het stellen van prioriteiten en je wil je graag ontwikkelen in je functie. Verder vragen we: 

  • MBO+ opleiding 
  • 3-5 jaar relevante werkervaring  
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal 
  • Ruime ervaring met Office 365 
  • Ervaring met HR & Payroll systemen is een pré 

Wat we je bieden

PRé heeft een diverse, informele en internationale cultuur waarbij onze medewerkers op de eerste plaats komen. We hebben passie voor het werk wat we doen, de klanten die we helpen en de impact die we elke dag maken. Samenwerken en kennis delen vinden we belangrijk.  Bij PRé vind je een prettige werksfeer. Er wordt veel aandacht besteed aan werkgeluk en well-being en we organiseren regelmatig sociale activiteiten.  

Bij PRé krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Je krijgt een interessante, zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid en afwisseling en uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. We werken hybride en hebben flexibele werktijden om de balans tussen werk en privé te ondersteunen. PRé heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een opleidingsbudget en een fietsplan. We zijn gevestigd in Amersfoort, in een modern pand op het Centraal Station. 

Contact

Ben je enthousiast geworden? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniel Nazier, interim Finance & Operations Manager, email: nazier@pre-sustainability.com. Je motivatiebrief met CV ontvangen we graag vóór 18 juli 2022. Deze kun je sturen naar Margreet Riedstra, HR Advisor, email: riedstra@pre-sustainability.com