Vind je het leuk om te werken in een snel groeiende internationale organisatie die zich bezig houdt met duurzaamheid? Wil je graag leren en jezelf ontwikkelen? Ben je servicegericht, proactief en gemotiveerd? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega in het Middle Office Team! Wij zijn op zoek naar een Finance & HR Assistant (80-100%) die bij voorkeur op korte termijn kan starten.

Over PRé Sustainability

PRé helpt organisaties al ruim 30 jaar om hun duurzaamheidsstrategie om te zetten in actie. Wij geven advies, trainingen en bieden softwareoplossingen aan onze klanten in meer dan 80 landen over de hele wereld. Organisaties nemen contact met ons op om hun duurzaamheidsprestaties te meten, te verbeteren en te communiceren. Met alles wat we doen willen we bijdragen aan een duurzamere wereld, door middel van onze op wetenschap gebaseerde aanpak, geleid door onze kernwaarden innovatie, transparantie en samenwerking.

Wat ga je doen?

Als Finance & HR Assistant ga je de Financial Controller en de HR Advisor ondersteunen in hun werk. Je gaat je bezighouden met een deel van de financiële administratie, zoals het verwerken van inkoopfacturen en verkoopfacturen en je neemt een deel van de personeelsadministratie voor je rekening. Hierbij kun je denken aan het verwerken van sollicitaties, het beheren van ziekteverzuim en de administratie rondom indienst- en uitdiensttreding. Ook valt het regelen van administratieve zaken voor (buitenlandse) medewerkers onder jouw verantwoordelijkheid, zoals het aanvragen van werkvergunningen en buitenlandse payroll. Verder word je betrokken bij het automatiseringsproject van Finance & HR wat dit jaar gaat starten. Kortom, een leuke, uitdagende functie met veel afwisseling!

Wie zoeken we?

We zoeken een gezellige spontane collega die het prettig vindt om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Ook vinden we het belangrijk dat je proactief bent en dat je accuraat bent in je werk. Je houdt ervan om administratief alles goed op orde te hebben, je bent goed in het stellen van prioriteiten en je wil je graag ontwikkelen in je functie. Verder vragen we:

  • Ruime ervaring met Office 365
  • Ervaring met Salesforce & Exact Online is een pré

Wat we je bieden

Bij PRé word je onderdeel van een diverse en internationale cultuur waarin mensen op de eerste plaats komen; onze medewerkers en onze klanten. Onze medewerkers hebben passie voor het werk dat ze doen, de klanten die ze helpen en de impact die ze elke dag maken. PRé besteedt veel aandacht aan het werkgeluk en het welzijn van haar medewerkers. Zij worden ondersteund om zich optimaal te ontwikkelen. Bij PRé vind je collega’s met de drive om te leren, kennis te delen en efficiënt en effectief samen te werken.

Bij PRé krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan een betere wereld. Je krijgt een leuke zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid en uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Flexibele werktijden en mogelijkheden om thuis te werken stimuleren we om de balans tussen werk en privé te ondersteunen. PRé heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een opleidingsbudget en een fietsplan. We zijn gevestigd in Amersfoort, in een modern pand op het Centraal Station.

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Angela Evertsen-Wisse, Controller, email: wisse@pre-sustainability.com, of Margreet Riedstra, HR Advisor, email: riedstra@pre-sustainability.com. Je sollicitatiebrief met CV kun je vóór 7 juni 2021 sturen naar Christian Versteeg, email: versteeg@pre-sustainability.com